Látványterv és ajánlat kérés / Kérdés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 

Reklámtoll emblémázás

Általános információ a reklámtollak logozásához
 

Látványterv

A reklám toll emblémázásáról minden esetben látványtervet készítünk, többnyire már az ajánlathoz. A gyártás csak a reklámtoll jóváhagyott látványtervével indulhat el.

Embléma, grafika küldése

A logot, grafikai anyagot lehetőleg vektorgrafikus formátumban kérjük elküldeni. (Corel Draw-val készített „cdr" formátum, Adobe Illustratorral készített „ai" vagy „eps" formátum). Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd,gif,pdf stb.), ezeket mi a megrendelés után, a gyártás előtt díjmentesen megszerkesztjük, vektorizáljuk.

Emblémázási szín megadása

Ha az emblémázást nem fekete, fehér, arany vagy ezüst színnel kéri, akkor lesz a szín a legegyértelműbben meghatározva, ha megadja a megfelelő Pantone színkódot (a Pantone színskálából). Ha nincs ilyen, a látványterv alapján meghatározzuk és egyeztetés után azzal nyomjuk.

Eltérések

A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a látványtervekben láthatóktól. Tekintettel arra, hogy az emblémát minden termék esetén különböző alapanyagra és különböző alapszínekre nyomjuk, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni.

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo

Hogyan emblémázható?

Reklámtoll logozásnál minden termékre az egyszínű logozás a leggyorsabb, legolcsóbb. Áraink a legtöbb esetben ezt tartalmazzák. (tamponnyomás, körszitázás)

A több direkt színből álló logokat ugyanezekkel a technologiákkal nyomjuk,  emblémázásuk lassabb, bonyolultabb.

A színes, színátmenetes, képszerű emblémázás esetén színes technológiákkal logozunk, ezek költségesebbek, sokszor lassabbak. (UV led, epoxy matrica)

 

Emblémázási módok:

 TAMPONNYOMÁS
Az eljárással nagy pontosságú, részletgazdag emblémázás készíthető, akár több színes nyomatok esetén is. Műanyagra, papírra, fára egyaránt tartós megoldás, még az íves felületeken is. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

Darabszámtól függetlenül el kell készíteni hozzá egy klisét és egy filmet. A gépbe helyezett szilikon bélyegző /tampon/ először felveszi a kliséről a festéket, majd rányomja a tárgyra.

Ha több színnel kell nyomni valamit, színenként külön klisét kell készíteni, megvárni, míg az első szín nyomása megszárad, majd rányomni a másik színnel készítendő szöveget...és így tovább a többi színnel.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.
 

GRAVÍROZÁS

Napjaink egyik legfejlettebb reklámtoll emblémázási módja a lézergravírozás.

Itt a számítógép megfelelő programjával előkészített gravírozógép lézersugara égeti vagy marja bele a tárgy saját anyagába a szöveget.

Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

Fém tollaknál fémszínű lesz, ez általában ezüst vagy szürke színű.

Fa tárgyak esetén világosabb, vagy sötétebb lesz a tárgy színénél.

Áraink az egy oldalra történő gravírozás költségeit tartalmazzák.


EPOXY MATRICA

Tollak esetében a reklámtoll klipjére kerülhet színes logoval epoxy matrica.  A matricák rendkívül rugalmasak, 3D-s hatást kölcsönöznek a kezelt felületnek és megakadályozzák a nyomatok fakulását - hosszú élettartamot biztosítva az emblémának.

JELLEMZŐK: UV álló műgyanta borítású matricák. Egyedi forma tervezés. Kiváló matrica-tapadás. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.


KÖRSZITÁZÁS

Speciális szitanyomási eljárás hengeres alakú reklámtollak emblémázásához.

A körszitázó gép képes az emblémázandó terméket a szita alatt, azzal párhuzamosan forgatni így lehetővé téve a termék palástjának emblémázását.


UV LED TECHNOLÓGIA

UV LED technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre. Hiánypótló újítás a kisméterű műanyagtermékek logozásának területén

Óriási előnye: képszerű, sokszínes logozást tesz lehetővé akár egy reklámtollon, öngyújtón is.

A speciális eljárásnak köszönhetően külső hő hatása nélkül UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélküli azonnali végredményt produkálva.

A rétegelt fehér szín nyomtatásával lehetőség van fotóminőségű, színhelyes nyomtatásra akár színes alapfelületeken is.

A nyomás költsége a nyomott felülettel arányosan nő. Elérhető legjobb minőség: 1440x1200 DPI. Legnagyobb nyomtatási méret 50 cm2.

Alkalmazott felületek: fém, fa, műanyag, üveg.Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a tollat ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? "Szép és minőségi munkát kaptunk Önöktől, köszönöm a gyors és precíz munkát. Doros Eszter, TFO

Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo?
Hogyan emblémázható?
Az emblémázás menete, emblémázási módok,
információk a reklámajándékok logozásáról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197