Látványterv és ajánlat kérés / Kérdés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 

A Plexi Team Bt. által üzemeltetett online szolgáltatásként igénybe vehető tájékoztató weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételek.

Alapfogalmak:

Vállalkozó: Plexi Team Bt.
Megrendelő: A Plexi Team Bt. által üzemeltetett weboldalon felsorakoztatott termékek vevője.
Weboldal: A Plexi Team Bt. által, a www.reklamtargyexpressz.hu címen üzemeltetett weboldal.
Reklámtárgy Expressz: A fent nevezett weboldal fantázia neve.
Termékek: A Weboldalon található reklámajándékok
Ptk.: A Polgári Törvénykönyvről szóló 2014-ben hatályba lépett törvény
Kormányrendelet: A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.)

A vállalkozó adatai:

  • A cég rövidített elnevezése: Plexi Team Bt
  • A cég elnevezése: PLEXI TEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Bt
  • A cég székhelye: 1042 Budapest, Munkásotthon u. 46.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-417557
  • Adószám: 28618074-2-41
  • EU adószám: HU28618074
  • Képviselő: Jónás Dániel (+36-1-272-1197)
  • Email: iroda@reklamtargyexpressz.hu
  • web: www.reklamtargyexpressz.hu
  • Szerverszolgáltató: Kreatív Informatika Kft. 1103 Budapest, Kőér utca 3/F, +3619510750, info(KUKAC)kreativinformatika.hu

Jelen Üzletszabályzat hatálya és tárgya

A jelen Üzletszabályzat hatálya a felek között emblémázott reklámajándékok elkészítésére és szállítására vagy embléma nélküli reklámajándékok szállítására létrejött vállalkozási jogviszonyra és egyéb kiegészítő termékek adásvételére terjed ki.

A jelen üzletszabályzat rendelkezéseitől a felek egyező akarattal külön megállapodásban eltérhetnek.


A Vállalkozó és az Megrendelő megállapodnak, hogy az Vállalkozó elvégzi a Megrendelő által az előzetes íméles egyeztetések után megrendelt és a Vállalkozó által ímélben visszaigazolt reklámajándékok szállítását.

Jelen ÁSZF hatályos: 2018.05.22-től.

Általános információk

A PLEXI TEAM Bt. által értékesített termékek kiskereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. Kiskereskedelmi forgalomba hozatal esetén az ezzel kapcsolatos kötelezettségek a forgalomba hozó megrendelőnket terhelik.

Minimális rendelési érték: 15 000 Ft + Áfa

A weboldalon történő űrlapkitöltés nem minősül megrendelésnek.

A megrendelés folyamata: Ajánlat, látványterv - egyeztetés - ajánlat elfogadás - visszaigazolás - kiszállítás

Megrendelés (kezdeményezést) elfogadunk ímélben is, de legjobb, ha weboldalunkon a kiválasztott termékeket kosárba teszi, majd főbb adatainak megadása után az Elküldöm gombbal elküldi - itt további igényeit szövegesen is megadhatja. A logót az űrlapon mellékelje.

Értékesítőnk pár órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon.

Az egyeztetés alapján elkészített ajánlatunk és a látványtervet e-mailben elküldjük Önnek. A látványterv készítése ingyenes. Ennek írásbeli elfogadásáig nem számít megrendelésnek. Ajánlatunk írásbeli elfogadását követően a rendelés lemondására már nincs mód.
Ajánlatunk elfogadását követően két munkanapon belül visszaigazolást küldünk Önnek.

A szerződés létrejötte: a Vállalkozó és a Megrendelő között a szerződés a Megrendelő írásban történő megrendelése után és a Vállalkozó által ímélben küldött visszaigazolása után jön létre.
A megrendelés alapján fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló elektronikus levél alapján minden költséget tartalmaz.

A megrendelt termékeket átveheti személyesen, vagy kérhet csomagküldést, melynek költségét az ajánlat tartalmazza.

A számlát az adóügyi bizonylatot a Megrendelő az átvételkor vagy az azt követően 15 munkanapon belül postai úton kapja meg.

A szolgáltatás díja

A weboldalon az egyes termékek részletes jellemzése és fotója mellett megtalálható a termékek ára.
A weblapon feltüntetett árak az egyediesítési folyamat összetettsége miatt tájékoztató jellegűek és az Áfá-t nem tartalmazzák. A Vállalkozó a pontos árat a szükséges egyeztetéseket követően ímélben küldi az egyeztetést követően.

Szállítási határidők

Szállítási határidőket az értékesítő kollégák a visszaigazolást megelőzően egyeztetik.

A saját és beszállítói készleteink aktuális állásáról e-mailben vagy telefonon tájékozódhat.

Emblémázás

Emblémázott termék rendelése estén az alábbi információkat egyeztetjük: hová, milyen méretben, hány és milyen színnel (Pantone kóddal), és milyen emblémázási technológiával kéri a logóját/feliratát elhelyezni a terméken.

Emblémáját, grafikai anyagát lehetőleg vektorgrafikus formátumban töltse föl vagy küldje el (cdr, ai, eps vagy az ezekből készített pdf). Színes technológiával nyomás (azaz négyszíncolor) esetén kérjük, legalább 300 dpi felbontású (jpg, tif, psd, gif) file-ban is.

Az emblémázás további részleteiről és lehetőségeiről a http://reklamtargyexpressz.hu/reklamajandek-emblemazas menüpontban is tájékozódhat.

Megrendelőnek kötelessége biztosítani, hogy az emblémázandó logó, szöveg megfeleljen a hatályos jogszabályi előírásoknak, valamint nem sérti harmadik fél jogait.

Eltérések

A webáruházunkban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, a termékképek pedig csak illusztrációk. A szállított cikkek színárnyalatban, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a webáruházban közöltektől vagy a korábban szállítottaktól.

Az áru minőségéről a kifejezetten az adott rendelésre azt megelőzően biztosított mintával győződhet meg. Megrendelőnk akkor jogosult az áru átvételét megtagadni, ha a szállításra kerülő termék a mintától jelentősen eltér.

Tekintettel arra, hogy az emblémázás minden termék esetén különböző alapanyagra és alapszínekre történik, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni.

A megrendelésben/visszaigazolásban feltüntetett mennyiséghez képest maximum 5%-kal alacsonyabb mennyiség szállítása és számlázása technikai okok miatt megengedett. Amennyiben megrendelőnk ragaszkodik a pontos darabszám leszállításához, kérjük, hogy a rendelés leadásakor ezt külön felhívással jelezze.

A törött, sérült, vagy hibás termékek árát indokolt esetben jóváírjuk, de a hiány pótlását saját költségünkön nem vállaljuk, tekintettel a pótlandó kis darabszámra jutó magas emblémázási fix költségre és szállítási költségre.

Fizetési feltételek

Fizetés banki előre utalással, készpénzzel vagy utánvéttel lehetséges, míg utólagos banki utalás csak egyedi megállapodás esetén lehetséges.

A Vállalkozó a termék egyediesítése miatt a vállalkozói díj meghatározott mértékéig előleg fizetését kötheti ki, amely minden esetben külön megállapodás tárgyát képezi és Vállalkozó azt a visszaigazolásban jelzi. Az előleg a szerződés aláírásakor átutalással vagy készpénzben fizetendő, melyről a Vállakozó minden esetben előlegszámlát állít ki.
Előlegfizetés kikötése esetén a Vállalkozó a szolgáltatás teljesítését csak akkor kezdi meg, amikor az előleget kézhez kapta. Az Előleg a Vállalkozói díjba beleszámít, a szerződés megszűnése vagy megszüntetése esetén a felek az előleg összegével elszámolnak.

Amennyiben Megrendelőnek lejárt számlatartozása van a Vállalkozó felé, úgy a Vállalkozó a további ajánlatkérések megválaszolását és megrendelések teljesítését megtagadhatja. Erről köteles a Megrendelőt írásban tájékoztatni.

Minőségi kifogás és szavatosság

A Plexi Team Bt. minőségi garanciát vállal az általa árusított termékekre.

A Megrendelő a minőségi átvételt a Ptk. szabályainak megfelelően köteles mihamarabb, de legkésőbb az átvételt követő 8 napon belül megkezdeni és azt a megvizsgáláshoz szükséges idő alatt folyamatosan elvégezni. Minőségi hiba észlelésekor köteles a Vállalkozót arról haladéktalanul írásban tájékoztatni. Felek a minőségi hibát közös jegyzőkönyvben rögzítik.

Ha a megrendelt termék hibás, akkor azt a Vállalkozó díjmentesen kicseréli vagy javítja. Amennyiben az Vállalkozó a hibás termeket azonos termékre kicserélni nem tudja, úgy a Megrendelő választásától függően a Vállalkozó a megrendelt terméket másik termékkel helyettesítheti, vagy a vételárat a Megrendelő részére visszatérítheti.

Elállási jog:

A gazdálkodó szervezetek (vállalkozások) megrendeléseire a törvényi rendelkezések alapján nem vonatkozik a 45/2014. kormányrendeletben foglalt, az interneten rendelt termékek 14 napon belüli, feltétel nélküli visszaküldésének joga, mivel az csak fogyasztókra (magánszemélyekre) érvényes.

A fogyasztónak minősülő Megrendelő az ÁSZF elfogadásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését (az egyediesítést, emblémázást) követően felmondási jogát a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29 § a) pontja alapján elveszíti.

Adatvédelem

A Vállakozó a Megrendelő vonatkozóan a birtokába jutott adatokat köteles bizalmasan kezelni, az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez, valamint saját termékei és szolgáltatásai népszerűsítéséhez használhatja fel, az adatokat – hatósági megkeresés kivételével – marketing és reklámcélokra semmilyen formában nem továbbíthatja.

A weboldal böngészésével egyidejűleg a Felhasználó/Megrendelő az ÁSZF elfogadásával egyidejűleg megismeri és elfogadja a Plexi Team Bt Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat: http://ajandektoll.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

Záró rendelkezések

A jelen üzletszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a Kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Plexi Team Bt.Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a tollat ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? "Szép és minőségi munkát kaptunk Önöktől, köszönöm a gyors és precíz munkát. Doros Eszter, TFO

Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo?
Hogyan emblémázható?
Az emblémázás menete, emblémázási módok,
információk a reklámajándékok logozásáról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197